top of page
Блог: Blog2
  • envirosealukraine

Краще дороги. Краще життя. Краще майбутнє.

Оновлено: 25 квіт. 2023 р.


Облаштування доріг у територіальних громадах


Дороги є життєво важливими соціально-економічними шляхами до покращення якості життя українців, які особливо проживають у сільській місцевості. Очікується, що розвиток доріг у сільській місцевості позитивно вплине на економіку, сільське господарство, зайнятість та соціальні послуги.




Сучасне законодавство дозволяє вирішувати питання, пов'язані з дорожнім будівництвом, на місцевому (обласному) рівні відповідно до власних практичних потреб, аж до розробки власних норм на проектування та будівництво автодоріг місцевого значення.

Територіальним громадам та органам місцевого самоврядування слід звернути увагу на облаштування стабілізованих ґрунтових доріг.

Технологія стабілізації ґрунтових доріг давно і успішно застосовується у багатьох країнах світу (США, Австралія, Китай, Індонезія тощо). Облаштування таких доріг не вимагає щебеню, вапна, цементу, воно бюджетне і швидко виконується. З ними ви забудете про розбиті, розкислі місцеві грунтові дороги!

Стабілізація ґрунту - це створення покращеного матеріалу ґрунту, що володіє

бажаними інженерними властивостями.

Механічна стабілізація - це процес змішування та отримання нового ґрунту з бажаною інженерією характеристик, а потім ущільнення отриманої суміші до необхідної густини з використанням традиційних методів.

В основі технології лежать стабілізатори ґрунту (спочатку розроблені для армії США) плюс використання якомога більшої кількості місцевих будівельних матеріалів, що скорочує витрати на транспортування матеріалів ззовні та є величезною перевагою з погляду витрат та часу.

Стабілізатори ґрунту, що застосовуються при будівництві доріг, не токсичні і не становлять загрози для запасів підземних вод або флора і фауни.

Наші фахівці з дорожнього будівництва будуть працювати над тим, щоб зрозуміти унікальні властивості природних ґрунтів у вашому регіоні, наявність та вартість дорожньо-будівельних матеріалів, ваші вимоги до продуктивності та ваш бюджет. Ми використовуємо цю інформацію як основу для програми будівництва дороги, яка є оптимальною для вас з точки зору вартості, міцності та термінів будівництва .

Наш набір продуктів для стабілізації та будівництва доріг дозволяє нам будувати міцніші дороги з меншими витратами, ніж будь-який традиційний підхід. На відміну від дорогих добавок, таких як вапно та цемент, наші методи стабілізації покращують міцність дороги, а також підвищують вологостійкість, знижуючи ризик появи тріщин та продовжуючи термін служби дороги. А оскільки наші продукти можуть застосовуватися на набагато менших глибинах, ніж інші підходи, ваш дорожній бюджет розтягнеться далі, ніж ви могли собі уявити.


Зробимо наші дороги краще!

Пропонуємо вам будівництво сучасних грунтових доріг!

22 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page